sportkacsák és egyéb állatságok a sport világából

Sport Kocsma

Sport Kocsma

Régi Móricka magazint olvastak a reálosok?

2016. november 07. - SportKocsmázó

Október végén szinte mindegyik nagyobb ligában kupamérkőzéseket rendeztek Angliától Németországig. Nem is az eredményekkel foglalkozunk most, hanem egy merőben szokatlan történettel, ami az egyik kiscsapat vendégöltözőjében fogadta másnap reggel a takarítókat.

A Real Madrid a spanyol kupában a harmadosztályú Cultural Leonesa pályáján szerepelt és olyan állapotban sikerült otthagyni az öltözőjüket a mérkőzést követően, hogy arról beszélni fognak még egy darabig a spanyolok.

A takarítók sokkot kaphattak, a padlót ugyanis szerteszét dobált üres vagy szétfolyt üdítők, taknyos zsebkendők, ételmaradék lepte vastagon és mindemellé penetráns bűz fogadta őket. Mondhatnánk, hogy sztárcsapat, de azért mégis...

A legérthetetlenebb azonban mégsem ez (mégis csak egy sztárcsapat, ugye), hanem az egyik pad mögé becsúszott magazin volt. Először senki nem tudta beazonosítani, de a Twitterre kikerült fotók alapján hamarosan fény derült a rejtélyre: a Real játékosai bizony egy régi Móricka magazinon röhöghették szét magukat. De hogy hogyan került hozzájuk egy magyar újság? Állítólag a masszőr lányának jelenleg egy magyar fiú udvarol és valószínűleg ő küldhette be az újságot nekik.

Megszereztük a kérdéses lapszámot, de sem a Barcelonáról, sem az Atléticóról szóló viccet nem találtunk benne. Ki érti ezt?! Min röhöghettek ezek vajon?

A lapra állítólag már elő is fizetett a Cultural Leonesa. Hátha jobban megy majd nekik is...

article-2249902-16907c4f000005dc-967_634x482_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://sportkocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr3311843993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása